Кание Уест е известен с това, че не се двоуми да

...
Кание Уест е известен с това, че не се двоуми да
Коментари Харесай

Защо Джиджи Хадид нападна и обиди Кание Уест

Кание Уест е прочут с това, че не се двоуми да показва мнението си по разнообразни въпроси. Дори това да значи да е недодялан и наскърбява хората.
 Ким Кардашиян, Кание Уест, Хидън Хилс и ще продаде ли фамилния си дом риалити звездата
Ще продаде ли Ким Кардашиян фамилния си дом

Риалити звездата към този момент е притежател на ново имение

Поредният скандал, в който Уест се забърка, този път е в света на модата. След ревюто на марката му Yeezy на Седмицата на модата в Париж, стилният редактор и стилист Габриела Карифа-Джонсън разгласява на стори в Instagram възмущението си от сбирката и фактът, че на част от облеклата е изписан слоганът White Lives Matter.

Карифа-Джонсън написа още, че оформя мислите си след видяното, като даже споделя какво е написала на другар по този мотив. Според People, Кание Уест е реагирал остро на задаващата се рецензия. Той е споделил в профила си в Twitter фотография на Габриела Карифа-Джонсън, съпроводена с обиди към редакторката, както и изказванието, че Ана Уинтър, основната редакторка на списание Vogue, не би харесала ботушите ѝ.

Но по-късно се е разкаял, тъй като разгласява в профила си в Instagram, от който постоянно също трие наличие, екранна фотография от чат с човек, който му споделя, че не е трябвало да наскърбява Габриела. Но цялата история е достигнала до очите и ушите на Джиджи Хадид , която гневно е атакува изпълнителя.

Под неговия пост моделът написа, че Кание Уест може единствено да мечтае да има най-малко част от интелигентността на Габриела Карифа-Джонсън. Хадид даже е още по-твърда в изявлението си, като твърди, че в случай че изобщо има смисъл в нещата, които той прави в модата, то точно Габриела е индивидът, който може да го избави.

Джиджи Хадид не е удовлетворена и от обстоятелството, че по този метод се пробва да заглуши мнението на хората. Хадид назовава Уест хулиган и посмешище. Рапърът разгласява още един пост със фотография на Габриела Карифа-Джонсън под който изяснява, че двамата са се видели, вечеряли са дружно и са се извинили един на различен за обидите.

Но в поста си Кание Уест изписва неверно името на стилната редакторка - Габриеле, за което Джиджи Хадид също не прости, поправяйки го в мненията, че в действителност е Габриела.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР